facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Factorii intrapsihici ai calitatii vietii. Relatia dintre iertare, recunostinta, copingul religios si calitatea vietii familiei - Psih. Drd. Bogdan S. Filipescu - Editura Vasiliana

Factorii intrapsihici ai calitatii vietii. Relatia dintre iertare, recunostinta, copingul religios si calitatea vietii familiei - Psih. Drd. Bogdan S. Filipescu - Editura Vasiliana

18,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-116-602-5
Editura: Vasiliana
Numar pagini: 144
Data aparitiei: 2018
Limba: Romana
Format carte: 145x205
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Factorii intrapsihici ai calitatii vietii. Relatia dintre iertare, recunostinta, copingul religios si calitatea vietii familiei scrisa de Psih. Drd. Bogdan S. Filipescu a aparut la edituraVasiliana in anul2018 si face parte din categoriaReligie.

In ultimii ani, interesul pentru spiritualitate a crescut, asa cum putem observa cu usurinta privind abundenta de carti, articole, emisiuni televizate, cursuri, seminarii, conferinte si tot felul de activitati care apar peste tot in jurul nostru. Dar comportamentele spirituale si religioase sunt parte a experientei umane in cautarea sacrului, raportarea la valori umane inalte: adevar, iubire si altruism, experimentarea unor stari profunde de sens si scop al vietii, trairea unui sentiment de apartenenta la intreg, de acceptare si integrare.Relatia dintre spiritualitate si starea de bine psihologica a fost cea mai studiata, cu toate dificultatile metodologice provenind atat din dificultatea definirii conceptului multifatetat al spiritualitatii/ religiozitatii, cat si din problemele conceptualizarii sanatatii mintale. In virtutea acestor dificultati metodologice, lucarea prezenta isi propune sa identifice implicatiile unui program de consiliere religioasa asupra dispozitiei iertatoare, atitudinii de recunostinta si strategiilor de coping religios si starii psihologice de bine, verificand modelul valid de predictie a starii psihologice de bine pe baza celor trei predictori amintiti.

Din acest motiv consilierea religioasa alaturi de cea psihologica si psihoterapie este recomandata pentru a ajuta pe clienti sa imbunatateasca calitatea propriei vieti, sa schimbe credintele, sa gestioneze efectul emotional provocat de situatiile negative de viata si sa identifice noi modalitati adaptive prin care sa confrunte sarcinile dezvoltarii si factorii de stres.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...