Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
57,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Experienta si judecata

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-3841-0
Editura: Humanitas
Data aparitiei: 2012
Cartea Experienta si judecata scrisa de Edmund Husserl a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Acta Phaenomenologica.

Cartea Experienta si judecata scrisa de Edmund Husserl a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Acta Phaenomenologica.

„Genealogia fenomenologica a logicii descopera ca domeniul logicului este, in realitate, mult mai amplu decat cel tratat de logica traditionala pana acum, dezvaluind totodata temeiurile de esenta ascunse din pricina carora s-a produs o atare ingustare - si ea face acest lucru tocmai intorcandu-se la originile a ceea ce este numit «logic» in sens traditional. Astfel, ea nu vadeste doar o serie intreaga de prestatii logice, ce se afla deja in joc in cuprinsul unor straturi unde traditia nu le-a vazut catusi de putin pana acum, aratand drept urmare ca problematica logica traditionala s-a instalat la un etaj relativ superior al edificiului pe care il abordeaza, ci ea descopera totodata ca presupozitiile ascunse - pe baza carora evidentele de nivel superior ale logicianului devin cu adevarat inteligibile in chip ultim, potrivit sensului si legitimitatii lor - se gasesc de fapt tocmai in cuprinsul acelor straturi inferioare. Doar mergand pe aceasta cale vom putea initia cu adevarat o confruntare cu intreaga traditie logica, si doar astfel vom putea - ca un tel mai indepartat al unei elucidari fenomenologice a logicii - sa obtinem acel concept mai cuprinzator al logicii si al logos-ului amintit mai devreme.“ - Edmund Husserl

Mai multe informatii
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2012
EdituraHumanitas
Format130x200
ISBN978-973-50-3841-0
Numar pagini592
TraducatorChristian Ferencz-Flatz
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.