Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
14,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Evolutia in lumina adevarului

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-704-083-8
Editura: Univers Enciclopedic Gold
Autor: Rudolf Steiner
Data aparitiei: 2015
Cartea Evolutia in lumina adevarului scrisa de Rudolf Steiner a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold si face parte din Colectia Initieri.

Cartea Evolutia in lumina adevarului scrisa de Rudolf Steiner a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold si face parte din Colectia Initieri.

Desi a vorbit sau scris rareori despre aceasta in mod explicit, iubirea se afla in centrul intregii opere a lui Rudolf Steiner si constituie fundamentul sperantei sale legate de viitorul umanitatii si al Pamantului. Steiner ne invata ca fara iubire nimic nu este posibil; pe de alta parte, cu iubire putem realiza orice. Iubirea este intotdeauna „iubirea pentru ceea ce nu exista inca”. A iubi inseamna a crea; inseamna sa patrunzi in mod altruist in curentul timpului care curge din viitor catre noi. Cunoasterea adevarata a realitatii este imposibila fara iubire. Numai prin iubire putem sa stim ceea ce stim, putem cunoaste lumea si inceputurile ei intr-un mod viu. Fara iubire, cunoasterea devine manipulare, dominare, control; lumea devine un spatiu al lucrurilor moarte. Insa atunci cand cunoastem prin intermediul iubirii patrundem intr-o schema de relatii dinamice, potential  eliberatoare, iar lumea devine vie, plina de fiinte care lucreaza pentru bine. Cartea insumeaza toate prelegerile esentiale, precum si scrierile lui Rudolf Steiner legate de iubire. 

 

 

Mai multe informatii
AutorRudolf Steiner
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2015
EdituraUnivers Enciclopedic Gold
Format130x200
ISBN978-606-704-083-8
Numar pagini112
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.