facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Evaluarea Nationala 2023 la finalul clasei a 4-a. 20 de teste - Mirabela Elena Baleanu, Andreea -Elena Ene, Adrian-Petrica Grigore, Roxana Mammadov, Doina Nicolae, Ana-Cornelia Robu, Andreea-Florina Smeureanu - Editura Paralela 45

Evaluarea Nationala 2023 la finalul clasei a 4-a. 20 de teste - Mirabela Elena Baleanu, Andreea -Elena Ene, Adrian-Petrica Grigore, Roxana Mammadov, Doina Nicolae, Ana-Cornelia Robu, Andreea-Florina Smeureanu - Editura Paralela 45

25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-47-3687-4
Editura: Paralela 45
Numar pagini: 144
Data aparitiei: 2022
Limba: Romana
Format carte: 200x270
Tip coperta: Necartonata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Evaluarea Nationala 2023 la finalul clasei a 4-a. 20 de teste scrisa de Mirabela Elena Baleanu, Andreea -Elena Ene, Adrian-Petrica Grigore, Roxana Mammadov, Doina Nicolae, Ana-Cornelia Robu si Andreea-Florina Smeureanu a aparut la edituraParalela 45 in anul2022 si face parte din categoriainvatamant si educatie.

Avizat M. E.

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a 4-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor generale si specifice la finalul anului scolar. Proba consta in administrarea a doua teste vizand evaluarea competentelor de intelegere a textului scris in limba romana si evaluarea competentelor de matematica. Testele propuse respecta intru totul standardele metodologice elaborate de Ministerul Educatiei.

Aceasta evaluare are deja o traditie de cativa ani in invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de invatare, iar parintilor, un reper al progresului scolar al propriilor copii.

Va dorim tuturor succes deplin!

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...