facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Evaluarea Nationala 2022 la finalul clasei a 2-a. 30 de teste dupa modelul MEC pentru probele de scris, citit si matematica - coord. Mirabela-Elena Baleanu - Editura Paralela 45

Evaluarea Nationala 2022 la finalul clasei a 2-a. 30 de teste dupa modelul MEC pentru probele de scris, citit si matematica - coord. Mirabela-Elena Baleanu - Editura Paralela 45

18,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-47-3444-3
Editura: Paralela 45
Numar pagini: 104
Data aparitiei: 2021
Limba: Romana
Format carte: 200x260
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Evaluarea Nationala 2022 la finalul clasei a 2-a. 30 de teste dupa modelul MEC pentru probele de scris, citit si matematica editata si coordonata de Mirabela-Elena Baleanu a aparut la edituraParalela 45 in anul2021 si face parte din categoriaInvatamant si educatie.

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a 2-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor generale si specifice la finalul clasei a 2-a. Proba consta in trei teste care vizeaza evaluarea competentelor de receptare a mesajelor citite, respectiv de producere a mesajelor scrise, precum si evaluarea competentelor de matematica. Testele propuse sunt absolut conforme cu standardele metodologice emise de Ministerul Educatiei Nationale.

Cartea cu teste de evaluare nationala clasa 2 2021 are ca scop o mai buna intelegere a teoriei, exersarea notiunilor invatate si estimarea nivelului de cunostiinte. Matematica si limba romana sunt materii de examen pe care elevii le vor regasi pe tot parcursul lor scolar, nu doar la evaluarea nationala la finalul clasei a 2 a, dar si la examenul de Capacitate sau Bacalaureat. De aceea este importanta o pregatire temeinica, folosind materiale didactice bine redactate, scrise in mod clar, concis si corect. Cartea de teste are ca scop nu doar verificarea cunostiintelor dar si insusirea materiei in mod placut, asimilarea mai usoara a metodelor de rezolvare, o abordare mai serioasa a primului examen din viata de scolar.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...