facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

- 25%
  • Evaluare nationala. Limba si literatura romana pentru clasa a VIII-a - Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu - Editura Aramis

Evaluare nationala. Limba si literatura romana pentru clasa a VIII-a - Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu - Editura Aramis

Pret normal: 27,99 Lei

Promotie20,99 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-009-286-5
Editura: Aramis
Numar pagini: 270
Data aparitiei: 2020
Limba: Romana
Colectia: Invatamant
Format carte: 205X260
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Evaluare nationala. Limba si literatura romana pentru clasa a VIII-a scrisa de Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu a aparut la editura Aramis in anul 2020 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Culegerea este conceputa pentru a veni in ajutorul elevilor care se pregatesc de Evaluarea Nationala la disciplina Limba si literatura romana, fiind realizata in deplina concordanta cu programa scolara pentru examen. 

Aceasta este structurata in trei parti:

  1. Trateaza continuturile asociate competentelor de evaluat in mod sistematic si organizat, oferindu-se o gama variata de itemi prin care elevii au posibilitatea de a exersa competentele vizate in programa de examen. Partea intai este corelata cu partea a treia a lucrarii, dedicata reperelor teoretice, aceasta din urma continand fise de prezentare utile pentru rezolvarea corecta a sarcinilor de lucru propuse.
  2. Testele de antrenament, structurate dupa modelul oficial de subiect realizat de CNPEE, avand inclusiv rolul de a-i familiariza pe elevi cu specificul probei de evaluare.
  3. In vederea autoevaluarii, componenta necesara pentru o pregatire temeinica, testele sunt insotite de solutii si sugestii de rezolvare a itemilor, aflate la finalul culegerii.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...