facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Esentialul in ecocardiografie, Editia a II-a revizuita si adaugita - Carmen Ginghina - Editura Medicala Antaeus

Esentialul in ecocardiografie, Editia a II-a revizuita si adaugita - Carmen Ginghina - Editura Medicala Antaeus

188,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-8470-02-3
Numar pagini: 384
Data aparitiei: 2013
Limba: Romana
Format carte: 120x170
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Esentialul in ecocardiografie, Editia a II-a revizuita si adaugita scrisa de Carmen Ginghina, Bogdan A. Popescu, Ruxandra Jurcut a aparut la edituraMedicala Antaeus in anul2013 si face parte din categoriaMedicina si farmacie.

Inca de la prima sa editie din 2005, cartea „Esentialul in Ecocardiografie” a devenit un reper atat pentru cei care invatau sa stapaneasca tehnica (devenind si parte a bibliografiei pentru atestatul de ecocardiografie transtoracica), cat si pentru ecocardiografistii cu experienta care o utilizeaza ca pe o carte de referinta imediata. Realizarea celei de-a doua editii a cartii, revizuita si adaugita, a fost determinata de progresele recente ale metodei si de cresterea interesului pentru aplicarea ei.

Conceperea acestei carti a doua editie revizuita si adaugita a ,Esentialului in Ecocardiografie (prima versiune 2005) a fost determinata de progresele metodei si de cresterea interesului pentru aplicarea ei. Ecocardiografia este azi o parte integranta a cardiologiei clinice cu reguli de efectuare clare si aplicatii in evaluarea diagnostica si decizia terapeutica stipulate precis in Ghidurile aparute in ultimii ani dedicate tehnicii si/sau diverselor entitati patologice.

Teritoriul ei s-a extins in afara laboratoarelor de ecografie - in camerele de garda, departamentele de urgenta, salile de operatie, sectiile de anestezie - terapie intensiva, laboratoarele de cateterism si electrofiziologie. Aceasta expansiune a crescut interesul lumii medicale pentru aprofundarea teoretica si aplicarea metodei. Exista o intreaga literatura pe tema care oscileaza intre a prezenta analitic multiplele metodologii de explorare ultrasonografica sau a sintetiza si exemplifica simplu, cu viza practica directa, aplicatiile tehnicii. Cartea noastra se inscrie pe aceasta ultima linie, ea propunandu-si sa ramana un ,indrumar" de ecocardiografie. Totul a fost subsumat acestei idei:

fondul

  • notiunile sunt expuse succint
  • tabelele si schemele incearca sa ordoneze permanent informatia
  • sfaturile practice revin cu obstinatie in text

si forma

  • cartea incape in buzunarul halatului
  • este voit prietenoasa- cu paginile inserate pe o spira
  • are pagini albe la sfarssitul fiecarui capitol (destinate consemnarii noutatilor)

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...