Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
34,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Elemente de limba romana - Petronela Savin, Monica Fichios, Silviu-Gheorghe Prisecariu - Editura Institutul European

Rating:
%
In stoc
Cartea Elemente de limba romana scrisa de Petronela Savin, Monica Fichios, Silviu-Gheorghe Prisecariu a aparut la editura Institutul European si face parte din categoria Invatamant si educatie.
Elemente de limba romana - Petronela Savin, Monica Fichios, Silviu-Gheorghe Prisecariu - Editura Institutul European este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea Elemente de limba romana scrisa de Petronela Savin, Monica Fichios, Silviu-Gheorghe Prisecariu a aparut la editura Institutul European si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Lucrarea de fata reprezinta un raspuns la lipsa de modele de cercetare educationala in domeniul limbii si al comunicarii, in contextul in care schimbarea programelor scolare a cuprins inclusiv nivelul gimnazial, iar conditiile educationale au suferit transformari fara precedent.

Prima parte a lucrarii propune o cercetare calitativa, la nivelul invatamantului primar, bazata pe analiza documentelor scolare, urmarind reflectarea unui continut precum utilizarea cratimei in programe si in manualele scolare de limba si literatura romana. In plus, oferim o solutie de ameliorare a limitelor observate la nivelul curriculumului oficial prin crearea unui curriculum de tipul optionalului.

Partea a doua a acestei carti prezinta un model de cercetare cantitativa, care are la baza experimentul psihopedagogic, urmarind sa prezinte, de aceasta data, la nivel gimnazial, masura in care valorificarea unei strategii active de predare-invatare-evaluare a verbului poate dezvolta competentele de comunicare ale elevului de clasa a VIII-a.

Studentul sau profesorul va regasi in acest instrument un real suport pentru pregatirea lucrarilor de licenta, de certificare didactica si chiar un model de buna practica pentru elaborarea lucrarii metodico-stiintifice pentru obtinerea gradului didactic I.

Mai multe informatii
AutorMonica Fichios, Petronela Savin, Silviu-Gheorghe Prisecariu
ColectiaCursuri universitare
Data aparitiei2020
EdituraInstitutul European
Format200 x 280
ISBN978-606-24-0295-2
Numar pagini112
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.