Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
34,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Dupa inmormantare - Agatha Christie - Editura Litera

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-33-6846-2
Editura: Litera
Autor: Agatha Christie
Data aparitiei: 2020
Cartea Dupa inmormantare scrisa de Agatha Christie a aparut la editura Litera in anul 2020 si face parte din categoria Beletristica.

Cartea Dupa inmormantare scrisa de Agatha Christie a aparut la editura Litera in anul 2020 si face parte din categoria Beletristica.

Lucrarea de fata face parte din Seria Hercule Poirot. La o zi distanta de inmormantarea fratelui sau Richard, Cora este ucisa cu sange rece. Singurul semn de intrebare care pluteste in aer face referire la remarca acesteia facuta cu o zi inainte de citirea testamentului. Avocatul familiei apeleaza la Hercule Poirot pentru a descoperi care a fost mobilul crimei si cine este faptasul.

Fragment din lucrare:

Bietul Richard! Mare lucru ca murise in somn. Murise brusc, pe data de 22... Presupunea ca din acest motiv ii venise Corei ideea aceea nemaipomenita. Cora era intr-adevar sub orice critica! Mereu fusese asa, Helen isi amintea ca o intalniste odata in strainatate, la scurt timp de la casatoria ei cu Pierre Lansquenet. Se comporta prosteste, cu o infatuare excesiva, isi tot rasucea capul intr-o parte si emitea judecati de valoare despre pictura si mai ales despre picturile sotului ei, ceea ce trebuie sa fi fost foarte incomod pentru el. Nici unui barbat nu ii poate placea ca sotia lui sa para atat de toanta. Iar Cora chiar era toanta! Privirea lui Helen se opri absenta asupra buchetelului de flori de ceara de pe masura rotunda de malahit. Cora se asezase langa masura atunci cand se stransesera pentru a merge impreuna la biserica. Isi amintise o gramada de lucruri, recunoscuse cu incantare obiectele vechi si era atat de fericita sa se afle din nou in caminul copilariei sale, ca uitase complet motivul pentru care se adunasera acolo. "Dar poate ca este doar mai putin ipocrita decat noi, ceilalti..." se gandi Helen.

Mai multe informatii
AutorAgatha Christie
CategorieBeletristica
ColectiaSeria Hercule Poirot
Data aparitiei2020
EdituraLitera
ISBN978-606-33-6846-2
Numar pagini352
Tip copertaCartonata
TraducatorOana Duta
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.