Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Din nou la Pemberley (continuarea romanului Mandrie si Prejudecata)

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-736-195-0
Editura: Orizonturi
Cartea Din nou la Pemberley scrisa de Julia Barrett a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Cartea Din nou la Pemberley scrisa de Julia Barrett a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Continuarea romanului „Mandrie si prejudecata“. Aparuta in 1993 sub pseudonimul Julia Barrett, cartea Din nou la Pemberly continua in acelasi stil rafinat romanul Mandrie si prejudecata, publicat in secolul al XIX-lea de Jane Austen. Surprinzator, in aceasta lucrare, personajul principal nu este Elizabeth, asa cum ar fi fost de asteptat, ci cumnata sa Georgiana Darcy. Dupa ce a fost impiedicata in ultima clipa sa ajunga intr-o situatie ce putea reprezenta un adevarat dezastru pentru ea (fuga in secret cu Wickham, un var indepartat), Georgiana si-a propus sa nu-si mai piarda din nou caopul si inima. Dar, doi pretendenti cu calitati deosebite, capitanul de marina Heywood si arhitectul Leigh Cooper, o tulbura si o pun intr-o mare dilema ce se va transa si o pun intr-o mare dilema ce se va transa cu greu in favoarea unuia dintre ei. Cine va fi, oare, fericitul ales? Daca ati fost dezamagiti de faptul ca Mandrie si prejudecata se sfarseste atat de repede, iata ca Din nou in Pemberley va ofera prilejul de a urmari, mai departe, destinul personajelor indragite. Utilizand limbajul si ironia fina din Mandrie si prejudecata, Julia Barrett creeaza puternica iluzie ca aceasta continuare apartine tot scriitoarei Jane Austen. O carte cu adevarat incantatoare!

Mai multe informatii
CategorieLiteratura clasica
EdituraOrizonturi
ISBN978-973-736-195-0
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.