Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Dictionar de politici publice

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-1431-8
Editura: Polirom
Autor: Laurie Boussaguet, Pauline Ravinet, Sophie Jacquot
Data aparitiei: 2009
Cartea Dictionar de politici publice scrisa de Laurie Boussaguet, Pauline Ravinet si Sophie Jacquot a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Collegium.

Cartea Dictionar de politici publice scrisa de Laurie Boussaguet, Pauline Ravinet si Sophie Jacquot a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Collegium.

Prima lucrare de acest gen publicata in Romania, Dictionarul de politici publice ofera o perspectiva de ansamblu asupra actiunii publice actuale. Cele 57 de articole prezinta conceptele-cheie ale domeniului, originea si evolutia lor si dezbaterile pe care acestea le suscita, completand expunerile teoretice cu exemple concrete si referinte bibliografice detaliate. Volumul se adreseaza studentilor si profesorilor, dar si profesionistilor din domeniul administratiei si politicilor publice. Cuprins: Administratie; Advocacy Coalition Framework; Bunuri colective; Ciclul politicilor; Crearea institutiilor si schimbarea institutionala; Economie politica; Expertiza; Grup de interese; Noul management public; Path dependence; Resortisanti; Sistem de referinta; Sociologia actiunii publice; Tipuri de capitalism.

Mai multe informatii
AutorLaurie Boussaguet, Pauline Ravinet, Sophie Jacquot
CategorieDictionare
Data aparitiei2009
EdituraPolirom
Format160x235
ISBN978-973-46-1431-8
Numar pagini320
Tip copertaBrosata
TraducatorIustina Cojocaru
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.