facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Dictionar de creativitate feminina - Teodora Camelia Cristofor, Ana Lacramioara Leon - Editura Sedcom Libris

Dictionar de creativitate feminina - Teodora Camelia Cristofor, Ana Lacramioara Leon - Editura Sedcom Libris

45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-670-608-0
Editura: Sedcom Libris
Data aparitiei: 2021
Limba: Romana
Format carte: 130 x 200
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Dictionar de creativitate feminina scrisa de Teodora Camelia Cristofor, Ana Lacramioara Leon a aparut la editura Sedcom Libris in anul 2021 si face parte din categoriaStiinte umaniste.

 „Aceasta carte trebuie apreciata si din perspectiva faptului ca este o prima aparitie dintr-o posibila enciclopedie a femeilor care au fost deschizatoare de drumuri. Lucrarea poate inspira geniul creator al multor femei care se afla la inceput de cariera sau nu au curajul sa lupte, precum legendarele amazoane, impotriva conceptiilor unei societati, uneori mai conservatoare decat ar trebui.” (Prof. univ. dr. Ovidiu Florin Caltun)

„O carte care ne convinge despre extraordinara putere de auto-depasire, curajul, determinarea, intuitia, caracterul practic, inteligenta si creativitatea femeilor din toate timpurile, aducand, in acelasi timp, un mesaj actual, puternic si incurajator: femeile pot face, desigur, lumea mai frumoasa, dar mai ales, ele o pot reinventa in toate domeniile cunoasterii, explorarii si creatiei. Fara exceptie.” (Redactor Alina Hucai)

Ing. Teodora-Camelia Cristofor (n. 8 iunie 1963, Iasi) este absolventa a Facultatii de Tehnologie Chimica ‒ Institutul Politehnic „Gheorghe Asachi” din Iasi si a studiilor universitare de master, specializarea Filosofie aplicata si management cultural ‒ Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Activeaza din anul 1990 ca muzeograf la Muzeul Stiintei si Tehnicii „Stefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi, iar din 2003, ca expert patrimoniu tehnic mobil. Activitatea profesionala implica organizarea de expozitii, cercetarea stiintifica a patrimoniului tehnic si istoria tehnicii, expertizarea patrimoniului tehnic, memorialistica, pedagogie muzeala, participare la sesiuni stiintifice, publicarea de carti si articole de specialitate. Muzeul, ca spatiu ofertant al cunoasterii, provocarilor si inspiratiei, este locul in care ajungi sa te definesti profesional de-a lungul timpului prin intermediul diversitatii manifestarilor culturale concepute cu inovare si creativitate. Fiecare expozitie marcheaza un concept riguros definit patrimonial, vizual si narativ, transmis vizitatorului din perspectiva reflectiei, delectarii, relaxarii si perceptiei informatiei relatate de artefacte.

Dr. Ing. Ana-Lacramioara Leon (n. 9 iulie 1963, Iasi) este absolventa a Facultatii de Tehnologia si Chimia Textilelor, Institutul Politehnic „Gheorghe Asachi” Iasi, promotia 1987. In 1999, obtine titlul de doctor inginer in specializarea Tehnologii mecanice textile. Activeaza din anul 1990 ca asistent universitar si apoi ca sef de lucrari la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, Facultatea de Textile-Pielarie si Management Industrial. Activitatea profesionala include atat procesul didactic (predarea unor discipline precum: Creativitate si inovare, Statistica matematica, Comunicare in afaceri, Managementul calitatii, Imbunatatirea continua a sistemului calitatii), cat si cercetarea stiintifica, concretizata in participarea la rezolvarea a peste 15 teme de cercetare, publicarea a 15 carti, precum si a 80 de articole stiintifice. Cartii cu titlul Creativitate si inovare i-a fost decernat Premiul si Diploma „Scientific Book Award” la Salonul National de Carti Tehnice si Stiintifice, organizat in cadrul EUROINVENT (European Exhibition of Creativity & Innovation), Iasi, 2010.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...