Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
23,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Despre relatia cu Rudolf Steiner

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8162-42-3
Editura: Univers Enciclopedic Gold
Autor: Sergej O. Prokofieff
Data aparitiei: 2010
Cartea Despre relatia cu Rudolf Steiner scrisa de Sergej O. Prokofieff a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold si face parte din Colectia Initieri.

Cartea Despre relatia cu Rudolf Steiner scrisa de Sergej O. Prokofieff a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold si face parte din Colectia Initieri.

Motivul redactarii primei parti a acestei lucrari il constituie observatiile din ultimii ani care marturisesc faptul ca adevarata legatura cu Rudolf Steiner devine tot mai slaba chiar si in randurile noastre, si de aceea tot mai problematica. Acestui aspect trebuie sa-i opunem stradania deosebita de a cultiva aceasta legatura si de a o aprofunda, in primul rand ca izvor de forta si incurajare pentru acei antroposofi care sunt constienti de faptul ca intreg viitorul - nu numai acela al Societatii Antroposofice, ci si acela al Miscarii antroposofice - depinde de faptul daca in el suficienti oameni vor cauta si afla o adevarata legatura spirituala cu Rudolf Steiner. [...] in partea a doua a acestei lucrari vor fi expuse cateva rezultate ale activitatii launtrice cu Piatra Fun­da­mentala, ca si sarcinile ce rezulta din aceasta pentru Societatea Antroposofica, pentru ca o asemenea legatura sa nu ramana general-abstracta sau pur intelectuala, ci sa devina o fapta launtrica reala.

Mai multe informatii
AutorSergej O. Prokofieff
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2010
EdituraUnivers Enciclopedic Gold
Format130x200
ISBN978-606-8162-42-3
Numar pagini176
Tip copertaBrosata
TraducatorDelia Popescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.