Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

S.C. Sedcom Libris S.A. este numele care tainuie librarii, editura, tipografia, galerii de arta, biroul de traduceri, departamentul de creatie publicitara si nu se opreste doar aici. Libraria virtuala reprezinta treapta fireasca in evolutia Sedcom Libris, ce aduce traditia livreasca in tabieturile secolului XXI.

Accesul la un fond de carte diversificat si reprezentativ se poate realiza acum si din confortul propriului camin, plasarea comenzilor fiind la indemana tuturor, iar orice informatie legata de colectiile noastre fiind livrata cu promptitudine si responsabilitate. Insa, cel mai important este faptul ca dorim sa contribuim si sa intretinem pe cat posibil pasiunea pentru lectura si, prin acest lucru, sa luam parte intr-o mica masura la schimbarea pe care dorim sa o vedem in lume.

Cateva cifre care ar putea ajuta la familiarizarea conceptului care a devenit in timp Sedcom Libris sau istoria pe care vrem sa o impartasim: cu aproape 50 de ani in urma, societatea ieseana Sedcom Libris, membra a Organizatiei Patronale AGORA a Societatilor pentru Difuzarea Tipariturilor si a altor Bunuri Culturale din Romania, si-a fixat ca principal obiect de activitate difuzarea de carte si comercializarea produselor de papetarie si birotica prin intermediul unei retele de 24 de librarii. Astfel, acumuleaza, in timp, peste 20.000 de titluri apartinand a 500 de edituri ce ajung in posesia cititorilor prin intemediul muncii a aproximativ 200 de angajati.

In anul 1995 incepe sa functioneze si departamentul Editura, acreditat de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, membra a Asociatiei Editurilor cu Profil Pedagogic si Cultural din Romania. Pana in prezent, editura a publicat aproximativ 500 de titluri, abordand o tematica vasta punand, insa, accent pe cele universitate si pe colectiile pentru copii, ilustrate de artisti plastici ieseni. In prezent, structura este cea a unui grup de societati specializate, fiind capabila sa raspunda unor solicitari din domenii diverse precum: arta, traduceri, tipografie, creatie publicitara, papetarie.

Site-ul ofera o colectie de carti grupate in categorii si subcategorii pentru o navigare mai usoara, recomandari si oferte promotionale, dar si posibilitatea vizualizarii unei descrieri succinte a cartii, oferirea unui punctaj acesteia dupa lecturare. Prin crearea unui cont va exista un istoric al comenzilor realizate, unde puteti, de asemenea, adauga cartile pe care vi le doriti si se afla pe lista de asteptare pentru o comunicare mult mai eficienta cu noi. Inscrierea la newsletter ofera posibilitatea unei informari mult mai eficiente cu privire la noutatile noastre, aparitii sau campanii de reduceri. Ea se va realiza prin intermediul expedierii unui e-mail la adresa indicata. Cu fiecare ocazie pe care ne-o oferiti suntem interesati de parerea pe care o aveti despre serviciile noastre, de ideile dumneavoastra sau modul in care vedeti dezvoltarea noastra.

Vrem sa crestem odata cu fiecare pas pe care il facem, iar orice posibilitate de colaborare sau imbunatatire va fi tratata cu interes si respect. Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

 

 

 

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.