Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Despre dragoste si alti demoni (Rao clasic)

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-609-571-6
Editura: Rao
Autor: Gabriel Garcia Marquez
Cartea Despre dragoste si alti demoni scrisa de Gabriel Garcia Marquez a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Rao Clasic.

Cartea Despre dragoste si alti demoni scrisa de Gabriel Garcia Marquez a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Rao Clasic.

In 1942, intr-o manastire din America Latina sunt scoase la lumina ramasitele lumesti ale unei adolescente, Sierva Maria de Todos Los Angeles. Splendida ei podoaba capilara masoara douazeci si doi de metri lungime... Sa fie oare aceasta descoperire fructul imaginatiei inflacarate a autorului? Reala sau fictiva, ea reprezinta punctul de plecare al unei inedite povesti de dragoste, desfasurate pe fundalul pitoresc si decadent al Cartagenei, la mijlocul secolului al XVIII-lea. Sierva Maria este muscata la varsta de douazeci de ani de un caine. Banuind-o de turbare sau ca ar fi posedata de diavol, Inchizitia o trimite la o manastire, unde, alaturi de exorcistul ei, Don Cayetano Delaura, traieste o pasiune nebuna, distructiva si, prin urmare, blestemata... Prin aceasta capodopera situata la cumpana dintre istorie si legenda, misticism si erotism, Gabriel Garcia Marquez depaseste granitele realismului magic. Poezia si maiestria stilului sau transforma aici scena magicianului aventurier intr-un minunat iconostas baroc.

Mai multe informatii
AutorGabriel Garcia Marquez
CategorieLiteratura clasica
EdituraRao
ISBN978-606-609-571-6
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.