Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Demonii - F. M. Dostoievski - Editura Polirom

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-2787-5
Editura: Polirom
Autor: F.M. Dostoievski
Data aparitiei: 2012
Cartea Demonii scrisa de F. M. Dostoievski a aparut la editura Polirom in anul 2007 si face parte din categoria beletristica.

Cartea Demonii scrisa de F. M. Dostoievski a aparut la editura Polirom in anul 2007 si face parte din categoria beletristica.

Lucrarea de fata reprezinta un mijloc prin care Dostoievski denunta egoismul, cuzimea si ipocriziile lumii inconjuratoare. Autorul isi construieste personajele cu o intensitate a trairii nemaiintalnita, in plus le inzestreaza cu povara rusinii, un lucru pe care multi dintre scriitori n-au reusit sa-l realizeze. Feodor Mihailovici Dostoievski este unul dintre cei mai importanti scriitori ai lumii, a carui opera este o stralucita replica literara si filosofica la criza sociala si spirituala a vremii sale. Fragment din lucrare: Inainte de a incepe descrierea evenimentelor atat de stranii survenit recent in orasul nostru, in care nu se petrecuse pana atunci nimic remarcarbil, ma vad nevoit, din lipsa de experienta, sa arunc o privire fugara intr-un trecut mai indepartat si sa au cateva amanunte biografice ale talentatului si preastimatului Stepan Trofimovici Verhovenski. Ele vor servi doar ca introducere la cornica a carei istorisire mi-o propun si care abia urmeaza.

Mai multe informatii
AutorF.M. Dostoievski
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2012
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Idiotul
    Rating:
    %
    34,95 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.