Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
32,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Darwin si dupa Darwin. Studii de filozofie a biologiei

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-2812-1
Editura: Humanitas
Autor: Mircea Flonta
Data aparitiei: 2010
Cartea Darwin si dupa Darwin. Studii de filozofie a biologiei scrisa de Mircea Flonta a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Academica.

Cartea Darwin si dupa Darwin. Studii de filozofie a biologiei scrisa de Mircea Flonta a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Academica.

Opera stiintifica a lui Charles Darwin a avut parte de un destin framantat nu doar imediat dupa aparitie: ideile revolutionare ale intemeietorului teoriei evolutioniste continua sa starneasca polemici, deopotriva in randul savantilor si in randul filozofilor sau teologilor, pana in zilele noastre. si asta fiindca, spre deosebire de alte idei revolutionare din stiintele naturii, ideea evolutiei speciilor prin selectie naturala a avut un puternic impact atat asupra cunoasterii stiintifice, propunand o noua paradigma a cercetarii naturii, cat si asupra valorilor noastre fundamentale, pe care le pot pune sub semnul intrebarii. Bine cunoscut pentru studiile sale de epistemologie, ca si pentru cele dedicate unor importanti filozofi (precum Immanuel Kant sau Ludwig Wittgenstein), profesorul Mircea Flonta se apleaca in volumul de fata asupra semnificatiilor pe care evolutionismul le are pentru filozofia stiintei si pentru conceptia noastra despre lumea vie in general si despre cea a omului in special.

Mai multe informatii
AutorMircea Flonta
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2010
EdituraHumanitas
Format130x200
ISBN978-973-50-2812-1
Numar pagini320
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.