Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
18,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cuvinte la Postul Mare - Sf. Ioan de Kronstadt - Editura Sophia

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-136-798-9
Editura: Egumenita
Autor: Sfantul Ioan de Kronstadt
Data aparitiei: 1991
Cuvinte la Postul Mare este scrisa de Sf. Ioan de Kronstadt a aparut la editura Sophia si face parte din categoria Religie.

Cuvinte la Postul Mare este scrisa de Sf. Ioan de Kronstadt a aparut la editura Sophia si face parte din categoria Religie.

Postirea aduce, oare, folos sufletului nostru? Fiecare dintre noi trebuie sa‑si puna intrebarea aceasta si sa ia astfel aminte la inima sa, ca sa vada daca este in ea schimbarea cea sfanta, daca ­ince­teaza sa mai iubeasca si sa faca pacatul. Sa ne privim postirea cu ochi aspru si sa ne ingrijim din toate puterile sa o facem de folos sufletului nostru. Cum sa reusim asta? Trebuie sa facem in noi insine o cotitura insemnata: de la iubirea de lume, de placerile ei, de pacat, trebuie sa ne intoarcem catre iubirea de Dumnezeu, pe Care si trebuie sa‑L iubim mai presus de toate. Cand postesti, unge capul tau si fata ta o spala, spune Mantuitorul: unge capul tau, adica unge su­fletul tau cu untdelemnul milostivirii, si spala fata sufletului tau cu untdelemnul curatiei, si Tatal tau, Care vede in ascuns, iti va rasplati tie la aratare. - Sfantul Ioan de Kronstadt

Mai multe informatii
AutorSfantul Ioan de Kronstadt
Data aparitiei1991
EdituraEgumenita
Format130x200
ISBN978-973-136-798-9
Numar pagini214
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.