Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
29,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cum sa faci primul milion

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-23-3037-1
Editura: Cartea romaneasca
Data aparitiei: 2013
Cartea Cum sa faci primul milion scrisa de Bogdan Costin a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Cartea Cum sa faci primul milion scrisa de Bogdan Costin a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Parodie la adresa cartilor motivationale si inspirationale pline de „sfaturi de aur“, Cum sa faci primul milion, romanul lui Bogdan Costin – sau poate nu –, e filmul tragi-comic al lumii de azi, o lume dispusa la compromisuri grotesti, o lume in care totul e de vanzare. Cand iti vine ideea de a te imbogati rapid si esti un tanar planner, nu-ti ramane decat sa o pui in practica. Renunti la jobul bine platit din agentia de publicitate si o iei pe cont propriu, cu unicul scop de a face un milion de dolari. Naratorul anonim din acest roman, un „erou al zilelor noastre“, isi aplica ideea in cele mai cinice si neobisnuite moduri, sub deviza: Death sells. Tot ce face e sa se foloseasca de moarte, in scopul de a vinde produsele clientilor sai, transformand boli, accidente, sinucideri, supradoze in povesti emotionante care sa ajunga la inima celor care, in foamea lor de senzational, se hranesc cu paginile colorate din ziare si se lumineaza cu ecranul televizorului. Ajutat de complici lipsiti de scrupule si de un sistem fragil si amoral, reuseste sa-si implineasca visul. 

Mai multe informatii
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2013
EdituraCartea romaneasca
Format130x200
ISBN978-973-23-3037-1
Numar pagini288
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.