Scrieti o recenzie
Cultura sfeclei
Cartea Cultura sfeclei scrisa de E. Constantinescu si M. Constantinescu a aparut la editura M.A.S.T.
Sfecla de zahar asigura o parte insemnata din necesarul de zahar la nivel mondial si are avantajul de a putea fi cultivata pe o arie importanta si cu larga raspandire geografica. In perspectiva cresterii cererii pentru biocarburanti (prevazuta expres in lege), piata de desfacere pentru sfecla se va largi considerabil. In ce priveste sfecla rosie, cererea este si ea insemnata, consumul acesteia avand evidente avantaje. Se stie de exemplu ca sfecla rosie este o foarte buna sursa de fier si combate anemiile. Lucrurile nu stau altfel nici in ce priveste piata de desfacere pentru sfecla furajera, si aici cererea fiind insemnata. Pe parcursul celor 110 pagini, cartea contine informatii detaliate si clare despre tehnologiile optime pentru cultivarea sfeclei. Este asadar o adevarata unealta pentru un fermier modern si eficient.
Autor | Marius Constantinescu, E. Constantinescu |
---|
Ratings & Reviews
Scrieti o recenzie