Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
99,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Culorile. Pasiune si mister - David Scott Kastan, Stephen Farthing - Editura Baroque Books & Arts

Rating:
%
In stoc
Cartea Culorile. Pasiune si mister scrisa de David Scott Kastan, Stephen Farthing a aparut la editura Baroque Books & Arts in anul 2020 si face parte din categoria Lifestyle.
Culorile. Pasiune si mister - David Scott Kastan, Stephen Farthing - Editura Baroque Books & Arts este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea Culorile. Pasiune si mister scrisa de David Scott Kastan, Stephen Farthing a aparut la editura Baroque Books & Arts in anul 2020 si face parte din categoria Lifestyle.

Lumina si culoare, un regal al operelor de arta intr-un erudit tour-de-force

Cand voi gasi o culoare mai intunecata decat negrul, o voi purta cu un zambet luminos. - Coco Chanel
 
O explorare profunda, incantator ilustrata, a culorilor in operele de arta, in registrul lor simbolic, vizual, literar, poetic, istoric si stiintific. O conversatie plina de spirit si culoare. Scrisa stralucit, cercetata exhaustiv si tiparita desavarsit, o sarbatoare creatoare pentru ochi, minte si inima. Incantatoare, captivanta si plina de umor rafinat, lumineaza neasteptat universul culorilor si creatia lor in sanctuarul operelor de arta. 

De la Homer la Picasso si Vrajitorul din Oz, de la John Baldessari, Van Gogh, Schilling, Giotto si Monet la Nabokov, James Joyce, Oscar Wilde si Marco Polo, de la Pissarro, Turrell, Chanel, Malevich, Frank Stella la  Arthur C. Clarke si Lord Byron, de la Kandinsky, Zola, Proust, Baudelaire, Borges, Rimbaud si Matisse la Henry James si Goethe, o carte despre lumina culorilor.
 
David Scott Kastan este profesor la Yale University si autor a pretioase lucrari de literatura si arte vizuale. Stephen Farthing este artist plastic si menbru al Royal Academy of Arts din Londra si Emeritus Fellow of St. Edmund Hall la University of Oxford.
Mai multe informatii
AutorDavid Scott Kastan, Stephen Farthing
CategorieArta
Data aparitiei2020
EdituraBaroque Books & Arts
Format140x215
ISBN978-606-8977-66-9
Numar pagini296
Tip copertaCartonata
TraducatorInes Hristea
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.