Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
59,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Crime scene premium - detectiv fara voie

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-733-379-7
Editura: Tritonic
Autor: George Arion
Crime scene premium - detectiv fara voie este scrisa de George Arion si aparuta la Editura Tritonic in Colectia Premium.

Crime scene premium - detectiv fara voie este scrisa de George Arion si aparuta la Editura Tritonic in Colectia Premium.

„O iau la fuga in zigzag si le doresc celor doi sa-si termine benzina si sa se lase pagubasi. Ti-ai gasit! Pana prostului numai eu as putea s-o fac. Se cunoaste ca sunt nascut in aprilie, luna florilor de mai. Incep sa se roteasca in jurul meu. Tot mai aproape de mine. Apoi, motociclistii cu lanturi in maini incep sa ma loveasca. O data, de doua ori, de trei ori... Nu-i fier pe fier ca sa sara scantei. E fier pe carne omeneasca din care tasneste sange. Zadarnic incerc sa-mi apar capul cu bratele si sa ma rasucesc in toate directiile, de as starni pana si invidia unui sarpe caruia i se canta cu fluiericea. Una dintre lovituri ma nimereste din plin. Era si timpul. Nu mai suportam atata vacarm. Intru in neant fara ca macar sa-mi spun noapte buna, asa cum am obiceiul, deoarece sunt un om politicos.“

Mai multe informatii
AutorGeorge Arion
CategorieHorror/Thriller/Mistery
EdituraTritonic
ISBN978-973-733-379-7
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.