facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Consultanta si managament. Solutii pentru criza

Consultanta si managament. Solutii pentru criza

53,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-93796-3-9
Editura: Prior
Numar pagini: 408
Data aparitiei: 2015
Limba: Romana

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Consultanta si managament. Solutii pentru criza, de Petre Datculescu a aparut la editura Prior.

Confruntati cu incertitudinea pietei, la sase ani dupa inceputul crizei economice, antreprenorii si managerii simt mai mult ca oricand ineficienţa solutiilor de criza si nevoia reimprospatarii lor. Parcurgand cercetarile celor mai buni specialisti din domeniu, Consultanta si managament.
Solutii pentru criza este o lucrare ce aduna cele mai evidente probleme critice ale pietei, cu aspecte ce tin de cele mai mici detalii, ilustrate cu exemple recente si semnificative. Textul prezinta managerilor si celor care studiaza mediul de business, trei categorii de informatii reunite in acelasi volum: efectele recesiunii asupra companiilor, modele si tehnici de analiza pentru problemele create de recesiune si solutii care au avut succes sau, cel putin, par a fi promitatoare in depasirea dificultatilor.
Cartea Consultanta si managament. Solutii pentru criza reprezinta un ghid valoros indiscutabil, nu doar pentru directorii de intreprinderi si antreprenori, ci si pentru cercetători si studenti. Prin contributiile semnificative in dezvoltarea managementului din Romania, numele profesorului Petre DATCULESCU constituie deja cea mai buna recomandare pentru lucrarea de fata. Fondator al Institutului Roman de Sondare a Opiniei Publice (IRSOP), doctor in psihologie, cu studii la Universitatea din Michigan si avand o experienta decisiva in cercetarea de piata, autorul Petre Datculescu ne ofera perspectiva sa de referinta asupra problemelor, a instrumentelor de analiza si a solutiilor pe timp de criza, aspecte prezentate detaliat in cartea Consultanta si management.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...