facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Consiliere si orientare - Activitati pentru clasele IX-XII / SAM

Consiliere si orientare - activitati pentru clasele IX-XII / SAM

27,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-8244-39-6
Editura: ASCR
Numar pagini: 164
Data aparitiei: 1990
Limba: Romana
Format carte: 210x290
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Consiliere si orientare - activitati pentru clasele IX-XII / SAM este scrisa de Gabriela Lemeni, Anca Axente si aparuta la Editura ASCR.

Culegerea de fata reprezinta partea aplicativa a temelor abordate in manualul "Consiliere si Orientare. Ghid de educatie pentru cariera". 
Ghidul este organizat in 2 parti:
Partea I cuprinde activitatile structurate in capitole corespunzatoare celor 6 capitole cuprinse in partea teoretica: autocunoastere si dezvoltare personala, comunicare si relationare interpersonala, managementul informatiilor si al invatarii, planificarea carierei, educatia antreprenoriala, stil de viata. In stanga fiecarei pagini, se gaseste o grila de corespondenta, in care sunt indicate capitolul si pagina din manualul teoretic, carora le corespund activitatile respective, precum si nivelul de clase pentru care este recomandata fiecare activitate. In descrierea Activitatilor sunt specificate: obiectivele, durata activitatii, materialele necesare, etapele de desfasurare, sugestii pentru discutiile cu elevii si criterii de evaluare a atingerii obiectivelor. Sectiunea numita Discutii ofera sugestii de teme relevante in discutia cu elevii, iar De urmarit este o sectiune alcatuita din repere orientative pentru profesor, prin care el se poate asigura de indeplinirea obiectivului activitatii.
Partea a II-a are incluse Fise de lucru. Acestea pot fi fotocopiate pentru a fi distribuite elevilor, iar prin intermediul lor acestia sunt ajutati sa-si intocmeasca un portofoliu personal, pe baza caruia isi vor putea evalua si reevalua cunostintele si abilitatile necesare pentru deciziile de viata si cariera.

Utilizate impreuna, Manualul si Culegerea asigura profesorului-consilier eficienta in rolul sau de mediator in discutiile cu elevii si in organizarea activitatilor propriu-zise.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...