Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
27,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Consiliere si orientare - activitati pentru clasele IX-XII / SAM

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8244-39-6
Editura: ASCR
Autor: Gabriela Lemeni
Data aparitiei: 1990
Consiliere si orientare - activitati pentru clasele IX-XII / SAM. Utilizate impreuna, Manualul si Culegerea asigura profesorului-consilier eficienta in rolul sau de mediator in discutiile cu elevii.

Consiliere si orientare - activitati pentru clasele IX-XII / SAM este scrisa de Gabriela Lemeni, Anca Axente si aparuta la Editura ASCR.

Culegerea de fata reprezinta partea aplicativa a temelor abordate in manualul "Consiliere si Orientare. Ghid de educatie pentru cariera". 
Ghidul este organizat in 2 parti:
Partea I cuprinde activitatile structurate in capitole corespunzatoare celor 6 capitole cuprinse in partea teoretica: autocunoastere si dezvoltare personala, comunicare si relationare interpersonala, managementul informatiilor si al invatarii, planificarea carierei, educatia antreprenoriala, stil de viata. In stanga fiecarei pagini, se gaseste o grila de corespondenta, in care sunt indicate capitolul si pagina din manualul teoretic, carora le corespund activitatile respective, precum si nivelul de clase pentru care este recomandata fiecare activitate. In descrierea Activitatilor sunt specificate: obiectivele, durata activitatii, materialele necesare, etapele de desfasurare, sugestii pentru discutiile cu elevii si criterii de evaluare a atingerii obiectivelor. Sectiunea numita Discutii ofera sugestii de teme relevante in discutia cu elevii, iar De urmarit este o sectiune alcatuita din repere orientative pentru profesor, prin care el se poate asigura de indeplinirea obiectivului activitatii.
Partea a II-a are incluse Fise de lucru. Acestea pot fi fotocopiate pentru a fi distribuite elevilor, iar prin intermediul lor acestia sunt ajutati sa-si intocmeasca un portofoliu personal, pe baza caruia isi vor putea evalua si reevalua cunostintele si abilitatile necesare pentru deciziile de viata si cariera.

Utilizate impreuna, Manualul si Culegerea asigura profesorului-consilier eficienta in rolul sau de mediator in discutiile cu elevii si in organizarea activitatilor propriu-zise.

Mai multe informatii
AutorGabriela Lemeni
CategorieInvatamant & Educatie
Data aparitiei1990
EdituraASCR
Format210x290
ISBN978-606-8244-39-6
Numar pagini164
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.