Portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 21:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung

18,50 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-649-059-7
Editura: M.A.S.T.
Numar pagini: 192
Data aparitiei: 2015
Limba: Romana
Traducator: Ioana Chivoiu
Format carte: 130x200
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plata Returnare produs in 30 de zile Transport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung, de Gerd Wolfgang Sievers a aparut la editura M.A.S.T.

 Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.

Scrie propria ta recenzie

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...
Lei
Inscrie-te la newsletter
5% discount pe care il poti folosi la prima comanda de pe site in termen de 5 zile.
Aboneaza-te
Coupon: