Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
18,50 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung

Rating:
%
In stoc
Cod produs: 978-606-649-059-7
Editura: M.A.S.T.
Autor: Gerd Wolfgang Sievers
Data aparitiei: 2015
Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung
Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung, de Gerd Wolfgang Sievers a aparut la editura M.A.S.T.

 Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.

Mai multe informatii
AutorGerd Wolfgang Sievers
Data aparitiei2015
EdituraM.A.S.T.
Format130x200
ISBN978-606-649-059-7
Numar pagini192
Tip copertaBrosata
TraducatorIoana Chivoiu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.