Scrieti o recenzie
Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung
Cartea Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung, de Gerd Wolfgang Sievers a aparut la editura M.A.S.T.
Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.
Autor | Gerd Wolfgang Sievers |
---|---|
Data aparitiei | 2015 |
Editura | M.A.S.T. |
Format | 130x200 |
ISBN | 978-606-649-059-7 |
Numar pagini | 192 |
Tip coperta | Brosata |
Traducator | Ioana Chivoiu |
Ratings & Reviews
Scrieti o recenzie