Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
39,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Conjuratia imbecililor - John Kennedy Toole - Editura Polirom

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-6975-2
Editura: Polirom
Autor: John Kennedy Toole
Data aparitiei: 2017
Cartea Conjuratia imbecililor scrisa de John Kennedy Toole a aparut la editura Polirom si face parte din categoria Beletristica.

Cartea Conjuratia imbecililor scrisa de John Kennedy Toole a aparut la editura Polirom si face parte din categoria Beletristica.

Un roman clasic al literaturii comice, Conjuratia imbecililor este povestea lui Ignatius J. Reilly, un medievist in virsta de 30 de ani, un soi de pierde-vara care isi scrie „marea opera” pe foi rupte din blocnotes (pe care apoi le baga sub pat!) si isi terorizeaza mama. Viata i se schimba radical cind, in urma unor intimplari nefericite, aproape aruncat in strada, Ignatius se vede nevoit sa-si caute o slujba. Aventurile abia acum incep si Ignatius e prins intr-un cerc de personaje care de care mai ciudate: o stripteuza, o secretara septuagenara ce incearca in zadar sa se pensioneze, homosexualul Dorian Greene, sinistra domnisoara Lee, proprietara clubului Night of Joy, si Myrna Minkoff, fata pe care o iubeste pina la ura.

„Cea mai mare realizare a lui Toole este Ignatius Reilly insusi, intelectual, ideolog, trindav, mincau, fraier, care in mod normal ar trebui sa-i repugne cititorului prin infumurarea lui gargantuesca, prin dispretul lui bubuitor si razboiul de unul singur impotriva a toti si toate – Freud, homosexuali, heterosexuali, protestanti si alte variate excese ale vremurilor moderne.” (Walker Percy)

Mai multe informatii
AutorJohn Kennedy Toole
ColectiaBiblioteca Polirom
Data aparitiei2017
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-6975-2
Numar pagini408
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.