Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
7,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Concert din muzica de Bach

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-675-796-9
Editura: Litera
Autor: Hortensia Papadat-Bengescu
Data aparitiei: 2010
Cartea Concert din muzica de Bach scrisa de Hortensia Papadat-Bengescu a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

Cartea Concert din muzica de Bach scrisa de Hortensia Papadat-Bengescu a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

Fara a fi modificat radical evolutia romanului european modern, contemporana cu o Virginia Woolf, Hortensia Papadat-Bengescu ramane in orice caz o mare reformatoare in literatura romana, o fondatoare stralucita si inca inegalata a prozei analitice, care a stiut sa patrunda in abisul psihologiilor obscure, cu mijloacele observatiei si ale sugestiei fiziologice. Asocierea dintre sondajul interior si numeroasele notatii de comportament, la nivelul reactivitatii organice spontane, confera analizelor acestei autoare o puternica originalitate de formula literara. Forta constructiei, de o impresionanta anvergura, evocarea unei multimi de personaje, pe amplul spatiu al mai multor mii de pagini, adauga spiritului analitic inventiv energiile unei imaginatii narative autentice, nutrita poate de o experienta limitata si de o expertiza externa elementara, in schimb de un dar exceptional de autoanaliza si de introspectie extrem de nuantata a constiintei, dar mai ales a subconstientului individual.

Mai multe informatii
AutorHortensia Papadat-Bengescu
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2010
EdituraLitera
Format130x210
ISBN978-973-675-796-9
Numar pagini256
Tip copertaCartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.