facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Comunicare.ortografie.ro Clasa a VI-a 2018 - Exercitii si teste pentru concursurile si evaluarile scolare

Comunicare.ortografie.ro Clasa a VI-a 2018 - Exercitii si teste pentru concursurile si evaluarile scolare

20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-535-783-9
Editura: Nomina
Numar pagini: 96
Data aparitiei: 2018
Limba: Romana
Format carte: 235x165
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Comunicare.ortografie.ro Clasa a VI-a 2018 - Exercitii si teste pentru concursurile si evaluarile scolare scrisa de Monica Halazsi, Luminita Alexndrina Sfara a aparut la edituraNomina si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Cum lucram, cum exersam? Dragi elevi, va propunem prin volumul de fata  un set de teste cu grade diferite de difi ultate si, speram, atractive, care sa va sprijine atat la exersarea si dezvoltarea competentelor voastre de scriere corecta, de intelegere a textelor si de redactare a unor compuneri, cat si la pregatirea concreta pentru concursul comunicare.ortografie.ro.

Fiindca specificul acestui concurs este preponderent de dezvoltare a compententelor de scriere corecta si nuantata, exercitiile testelor pe care vi le propunem vizeaza aproape toate competentele specifice din programa scolara, asociate receptarii textelor literare si nonliterare si redactarii de texte.

La inceput, va propunem sa va verificati competentele dobandite in clasa a V-a. Baremele pentru rezolvarea acestor teste si cateva modele de bareme pentru testele asociate clasei a VI-a se gasesc intr-un capitol distinct, situat la sfarsitul volumului, Bareme si sugestii de rezolvare.

De asemenea, pentru ca munca voastra sa fie mai dinamica si mai atractiva, am propus si o serie de activitati pe care sa le rezolvati interactiv, in capitolul Exerseaza in perechi, exerseaza iin grup.

Capitolul cel mai consistent al volumului il constituie cel care cuprinde un set de 25 de teste construite pe baza competentelor si continuturilor asociate clasei a VII-a. Testele au o structura coerenta, in care asocierea cu competentele din programa respecta o anumita schema prezentata.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...