facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Comunicare.ortografie.ro Clasa a V-a 2018 - Exercitii si teste pentru concursurile si evaluarile scolare

Comunicare.ortografie.ro Clasa a V-a 2018 - Exercitii si teste pentru concursurile si evaluarile scolare

20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-535-786-0
Editura: Nomina
Numar pagini: 95
Data aparitiei: 2018
Limba: Romana
Format carte: 235x165
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Comunicare.ortografie.ro Clasa a V-a 2018 - Exercitii si teste pentru concursurile si evaluarile scolare scrisa de Monica Halazsi, Luminita Alexndrina Sfara a aparut la edituraNomina in anul2018 si face parte din categoriaInvatamant si educatie.

Cum lucram, cum exersam? Dragi elevi, va propunem prin volumul de fata un set de teste cu grade diferite de dicultate si, speram, atractive, care sa va sprijine atat in exersare si dezvoltarea competentelor voastre de scriere corecta, de intelegere a textelor si de redactare a unor compuneri, cat si in pregatirea concreta pentru concursul comunicare.ortografie.ro.

Fiindca specificul acestui concurs este preponderent de dezvoltare a competentelor de scriere corecta si nuantata, exercitiilc testelor pe care vi le prpunem vizeaza aproape toate competentele specifice din programa scolara asociate receptarii textelor literare si nonliterare si redactarii de texte.

La inceput, va propunem sa va verificati competentele dobandite in a IV-a. Baremele pentru rezolvarea acestor teste si cateva modele de bareme pentru testele asociate clasei a V-a se gasesc intr-un capitol distinct, situat la sfarsitul volumului, Bareme si sugestii de rezolvare.

De asemenea, pentru ca munca voastra sa fie mai dinamica si mai atractiva am propus si o serie de activitati pe care sa le rezolvati interactiv, in capitolu Exerseaza in perechi, exerseaza in grup. Capitolul cel mai consistent al volumului il constituie cel care cuprinde set de 25 de teste construite pe baza competentelor si continuturilor asociat clasei a VII-a.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...