Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
35,12 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Set Manual Limba si literatura romana (Intuitex) clasa 3 Semestrul 1+2 cu CD - Mirela Mihaiescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel - Editura Intuitex

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8681-28-3
Editura: Intuitext
Autor: Mirela Mihailescu, Stefan Pacearca
Data aparitiei: 2016
Set Manual Limba si literatura romana (Intuitex) clasa 3 Semestrul 1+2 cu CD scrisa de Mirela Mihaiescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel a aparut la editura Intuitex in anul 2016 si face parte din categoria Invatamane si educatie.

Set Manual Limba si literatura romana (Intuitex) clasa 3 Semestrul 1+2 cu CD  scrisa de Mirela Mihaiescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel  a aparut la editura Intuitex in anul 2016 si face parte din categoria Invatamant si educatie.


Manualul respecta noua programa scolara avand ca scop dezvoltarea progresiva a competentelor specifice precum si a celor transversale, necesare in viata cotidiana, incurajand creativitatea, gandirea critica si dezvoltarea puterii de decizie.

Din perspectiva integrata regasita in programa scolara, manualul propune activitati prin care se realizeaza conexiuni si cu alte discipline: stiintele naturii, matematica, muzica, artele plastice, educatia civica.

Fiecare unitate de invatare abordeaza comunicarea din perspectiva complexa, atat ca receptare a mesajului oral si scris precum si ca exprimare orala si scrisa.

Manualul acorda atentie deosebita si procesului de evaluare si autoevaluare, fiecare unitate continand probe de evaluare, prin intermediul carora itemii evalueaza informatia stiintifica relevanta.

Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind sanse egale de invatare tuturor elevilor.

Manualul propune metode, tehnici, strategii didactice activ-participative, activitati care se desfasoara in pereche sau in grup, marcate prin subtitluri de sectiuni specifice.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor, un tipar de buna calitate.

Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru. Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.

Varianta digitala a manualului sporeste eficienta didactica a demersului scolar fiind in plus si un suport veritabil pentru valorificarea unor aspecte legate de receptarea si exprimarea de mesaje orale in diverse contexte de comunicare.

Manualul digital permite elevului sa invete conform propriului ritm, urmand un parcurs propriu, marcat de posibilitatea revenirilor succesive si de tratarea intr-o ordine proprie a continuturilor abordate. De asemenea, promoveaza feedback-ul imediat, dar si posibilitatea unei evaluari obiective.

Mai multe informatii
AutorMirela Mihailescu, Stefan Pacearca
Data aparitiei2016
EdituraIntuitext
Format260x205
ISBN978-606-8681-28-3
Numar pagini60+60
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.