Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
39,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Compozitia in pictura

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-1424-0
Editura: Polirom
Autor: Mihaly Jeno Bartos
Data aparitiei: 2009
Cartea Compozitia in pictura scrisa de Mihaly Jeno Bartos a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia de arta.

Cartea Compozitia in pictura scrisa de Mihaly Jeno Bartos a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia de arta.

„Compozitia lui Bartos nu este o constructie cerebrala, ci o metafora a realului, un concentrat cosmic, o apologie adusa ordinii si armoniei si o forma de triumf asupra haosului si a entropiei. Iar de aici, de la identificarea statutului metafizic al compozitiei, si pina la lectura istoriei si a istoriei artei, a sistemelor de gindire, a tipologiilor formale si stilistice, a victoriilor si a esecurilor efective sau simbolice nu este decit un pas, pe care Jen? Bartos il si face fara ezitare. Bartos analizeaza calm si persuasiv mutatiile, schimbarile de mentalitati, de sensibilitate, de filozofie si de morala a actului de creatie, analizeaza iesirea artei in strada si intruziunea realului precar in spatiul securizat al artei inalte, panica in fata prostului-gust si hirjoana adulterina cu kitschul, pornind de la problema discreta si insesizabila a compozitiei. De fapt, a Compozitiei. A compozitiei in pictura, a compozitiei in arta, a compozitiei in viata si a compozitiei in lume.” (Pavel Susara)

Mai multe informatii
AutorMihaly Jeno Bartos
Data aparitiei2009
EdituraPolirom
Format160x235
ISBN978-973-46-1424-0
Numar pagini232
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.