Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
99,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Codul rutier. Comentarii. Modele. Formulare - Editura C.H. Beck

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-18-1074-1
Editura: C.H. Beck
Data aparitiei: 2021
Cartea Codul rutier. Comentarii. Modele. Formulare scrisa de Alexandru Popa a aparut la editura C.H. Beck si face parte din categoria Drept si legislatie.

Cartea Codul rutier. Comentarii. Modele. Formulare scrisa de Alexandru Popa a aparut la editura C.H. Beck si face parte din categoria Drept si legislatie.

Lucrarea de fata aduna cele mai importante si uzuale acte normative cu aplicabilitate in domeniul circulatiei pe drumurile publice, reusind sa cuprinda si alte acte normative conexe importante, inclusiv Conventia asupra circulatiei rutiere si Acordul european de completare a conventiei, ambele in forma consolidata.

In plus, lucrarea contine numeroase referinte privind decizii ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ale Curtii Constitutionale, comentarii pe marginea anumitor prevederi legale care ridica diverse probleme de interpretare si aplicare, modele si formulare inspirate din practica structurilor de politie rutiera si a instantelor de judecata si, nu in ultimul rand, Tabelul sanctiunilor rutiere care inglobeaza toate sanctiunile contraventionale prevazute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata.

Astfel, prin continutul si informatiile suplimentare existente, prezenta lucrare poate constitui un instrument util de lucru pentru practicieni, cat si o sursa facila de informare pentru orice persoana interesata, implicata in circulatia pe drumurile publice.

Mai multe informatii
CategorieDrept/Legislatie
Data aparitiei2021
EdituraC.H. Beck
ISBN978-606-18-1074-1
Numar pagini560
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.