Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Cincizeci de umbre descatusate, Fifty Shades, Vol. 3

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-707-711-0
Editura: Trei
Autor: E L James
Data aparitiei: 2012
Cartea Cincizeci de umbre descatusate, Fifty Shades, Vol. 3 scrisa de E.L.James a aparut la editura Trei si face parte din categoria beletristica.

Cartea Cincizeci de umbre descatusate, Fifty Shades, Vol. 3 scrisa de E.L.James a aparut la editura Trei si face parte din categoria beletristica.

Lucrarea de fata este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o noua era in industria cartii: dupa ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicata in format de carte tiparita, inregistrand vanzari de 60 de milioane de exemplare in sase luni. Cele trei romane au fost traduse in peste 51 de limbi, iar aparitia lor a fost salutata de celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal. Anastasia Steele si Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogatie si o multime de posibilitati privind viitorul lor. Insa Ana stie ca nu va fi usor sa traiasca alaturi de Fifty Shades. A fi impreuna este o provocare plina de neprevazut. Intr-un fel sau altul, Ana trebuie sa invete sa impartaseasca stilul de viata opulent al lui Christian fara sa-si sacrifice propria identitate. La randul sau, Christian trebuie sa-si infranga dorinta nestapanita de control in timp ce se lupta cu demonii din trecutul sau chinuitor. Tocmai cand se pare ca forta iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspira pentru a face ca temerile cele mai adanci ale Anei sa devina realitate...

Mai multe informatii
AutorE L James
CategorieErotica
Data aparitiei2012
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.