Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Cheia maestrului pentru manipularea timpului - Ramtha - Editura MMS

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-93736-2-0
Editura: M.M.S.
Autor: Ramtha
Data aparitiei: 2018
Cartea Cheia maestrului pentru manipularea timpului scrisa de Ramtha a aparut la editura MMS in anul 2019 si face parte din categoria Spiritualitate.

Cartea Cheia maestrului pentru manipularea timpului scrisa de Ramtha a aparut la editura MMS in anul 2019 si face parte din categoria Spiritualitate.

Lucrarea de fata este dedicata tuturor studentilor Marii Lucrari carora le plac invataturile lui Ramtha.

Fragment din lucrare: Ei bine, pe fiica mea am invatat-o o zicala foarte importanta, care a ajutat-o mult in multe momente grele si va spun si voua acelasi lucru. Cand faceti ceva sau vorbiti despre cineva sau sunteti in miezul lucrurilor si sunteti supusi unei provocari, instinctul e sa va intoarceti la starea voastra de om, la trecut, si sa va revoltati din locul acela. Dar eu i-am spus: "Fiica mea, in lumina intregii eternitati, ce valoreaza momentul asta pentru tine?". O intrebare minunata, pentru ca atunci cand s-a intrebat asta avea doua optiuni. Putea sa faca o alegere pentru viata asta si pentru moment, ca sa linisteasca momentul, sau putea sa faca o alegere in lumina intregii eternitati, atunci cand va fi recapitulata, sa existe demnitate sii noblete si bucurie in decizia aceea, oricat de greu ar fi fost ea de luat aici. Si vreau ca si voi sa invatati acelasi proces. In lumina intregii eternitati, ce valoreaza momentul asta? Ei bine, asta e invatatura unui adevarat maestru, a unui maestru adevarat in piele de fiinta umana, pentru ca pielea asta poare sa devina foarte groasa si poate sa faca multe lucruri ca sa incerce sa supravietuiasca si sa isi compromita valorile, nobletea, onestitatea, de dragul unei clipe. Insa clipa aceea va dura toata eternitatea.

Mai multe informatii
AutorRamtha
CategorieSpiritualitate
Data aparitiei2018
EdituraM.M.S.
ISBN978-606-93736-2-0
Numar pagini111
Tip copertaBrosata
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.