Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
44,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cele sapte vieti ale lui Felix K.

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-593-7
Editura: Humanitas Fiction
Autor: Jan Koneffke
Data aparitiei: 2013
Cartea Cele sapte vieti ale lui Felix K. scrisa de Jan Koneffke a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Cele sapte vieti ale lui Felix K. scrisa de Jan Koneffke a aparut la editura Humanitas fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

In 1934, Felix Kannmacher se refugiaza din Germania nazista in Romania, sub protectia celebrului pianist Victor Marcu, si devine „guvernanta“Virginiei, capricioasa fiica a acestuia. Descopera cu uimire peisajul exotic al Balcicului, rafinamentele si intrigile societatii bucurestene cosmopolite, dar Istoria il urmareste si aici. Ascunzandu-se sub falsa identitate a unui sas pe nume Johann Gottwald, Felix este eroul unui sir colosal de aventuri - de la invitatiile persuasiv-pitoresti de a lua de nevasta o tataroaica pana la un proces stalinist in care e acuzat de spionaj, ceea ce face, in prima instanta, din cartea lui Jan Koneffke un roman picaresc plin de poezie, dramatism si umor. Marea aventura a lui Felix Kannacher incepe insa in imaginarul povestilor pe care trebuie sa le nascoceasca intruna pentru Virginia. Devine o Seherezada care isi exerseaza darul fanteziei nu doar pentru a-si prelungi viata, ci pentru a salva lumea din mecanismul infernal al Istoriei. Povestile lui Felix fisureaza imperiul necesitatii, deturneaza destinul. Si fac posibila iubirea.

Mai multe informatii
AutorJan Koneffke
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2013
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-689-593-7
Numar pagini448
Tip copertaBrosata
TraducatorAna Popa
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.