Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
34,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cele patruzeci de legi ale iubirii

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-2135-4
Editura: Polirom
Autor: Elif Shafak
Data aparitiei: 2014
Cartea Cele patruzeci de legi ale iubirii scrisa de Elif Shafak a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Top 10+.

Cartea Cele patruzeci de legi ale iubirii scrisa de Elif Shafak a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Top 10+.

Viata Ellei Rubinstein - o mama casnica si o sotie nefericita din suburbiile Bostonului zilelor noastre - se schimba din temelii cand, la aproape patruzeci de ani, se angajeaza la o agentie literara unde i se cere sa scrie un referat despre romanul unui autor necunoscut. Astfel descopera povestea fascinantei legaturi spirituale dintre faimosul poet persan Rumi si dervisul sufit Shams din Tabriz, astfel cunoaste forta eliberatoare a iubirii care a schimbat destinele celor doi prieteni si care il va schimba curand si pe al ei: intre Ella si Aziz Zahara, autorul romanului, incepe un schimb epistolar, apoi se infiripa o minunata poveste de dragoste. O apologie a iubirii, privita in multiplele sale ipostaze, romanul Cele patruzeci de legi ale iubirii puncteaza cu subtilitate diferentele dintre religie si spiritualitate, dintre datorie si iubire.

Mai multe informatii
AutorElif Shafak
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2014
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-2135-4
Numar pagini420
Tip copertaBrosata
TraducatorAda Tanasa
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.