Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cele mai frumoase creiere

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-23-1971-0
Editura: Cartea romaneasca
Autor: Silviu Gherman
Data aparitiei: 2008
Cartea Cele mai frumoase creiere scrisa de Silviu Gherman a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Cartea Cele mai frumoase creiere scrisa de Silviu Gherman a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

„Exista, printre prietenii, amicii si cunostintele lui Silviu Gherman, o opinie recurenta, ca ar avea, totusi, ceva la cap. Desi simplista ca formulare, aceasta parere contine, desigur, adevar. Cititorii volumului sau de debut, Scurta si plictisitoarea viata a lui Kjus stiu deja ca Silviu Gherman priveste lucrurile cu ceea ce stramosii nostri interbelici numeau „o luciditate rea”. In romanul Cele mai frumoase creiere, ea este aplicata unei timpite artistice din „Litere”, unui dealer (cel mai crutat din acest punct de vedere) si unui tinar crestin ortodox. Sa ne inchipuim ca cei trei mai sint (sau au fost) si prieteni si alte lucruri despre acest roman demn de pana unui Kennedy Toole nu va mai spun – decit ca la un moment dat este redata o emisiune probabil fictiva de-a lui Cristian Tabara si ca in alta parte un cuvios frate este sarutat apasat pe buze pina sa apuce sa schiteze cel mai mic gest de aparare. Mie nu-mi mai ramine decit sa sparg cu nesat o sampanie in cotorul cartii si sa le urez mult noroc ei si in general, autorului, cel mai chinuit de talent om pe care l-am cunoscut.” (Ionut Chiva)

Mai multe informatii
AutorSilviu Gherman
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2008
EdituraCartea romaneasca
Format130x200
ISBN978-973-23-1971-0
Numar pagini176
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.