Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Cele doua morti ale lui Socrate

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-103-085-2
Editura: Rao
Autor: Ignacio Garcia-Valino
Data aparitiei: 2005
Cele doua morti ale lui Socrate este scrisa de Ignacio Garcia-Valinos si aparuta la Editura Rao in Colectia RAO Contemporan.

Cele doua morti ale lui Socrate este scrisa de Ignacio Garcia-Valinos si aparuta la Editura Rao in Colectia RAO Contemporan.

Ignacio Garcia (Zaragoza, 1968), de profesie psiholog, imbina creatia literara cu activitatea de scenarist. Este autorul unui volum de povestiri, "Cutia de muzica si alte povestiri" si a patru romane: "Irezistibilul nas al Veronicai" pentru care a primit Premiul pentru Roman Jose Maria de Pereda, "Urie si regele David", "Mingaierea scorpionului" pentru care a primit Premiul Nadal, 1998, "Una e linistea" si "Iubite Cain", cel mai recent roman al sau. Neobula, cea mai dorita hetaira din Milesiana - o celebra casa de toleranta din Atena - si una dintre cele mai influente femei ale vremii, este violata de puternicul si bogatul Anito. Acest fapt declanseaza un sir de evenimente cumplite, ale caror protagonisti sunt Socrate, Platon, Aristofan, Aspasia si multe alte personaje din Atena secolului al V-lea i.Hr. Cand Anito este ucis, Prodicus din Cheos, sofistul pasionat de logica, se va folosi de cunostintele sale pentru a dezlega misterul ce pluteste in jurul acestei crime.

Mai multe informatii
AutorIgnacio Garcia-Valino
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2005
EdituraRao
ISBN978-973-103-085-2
Numar pagini256
Tip copertaBrosata
TraducatorIoana Voica
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.