Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Cei mai buni tineri romancieri americani

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-102-218-5
Editura: Leda
Data aparitiei: 2009
Cartea Antologia Granta : cei mai buni tineri romancieri americani a aparut la editura Leda si face parte din Colectia Leda contemporan.

Cartea Antologia Granta : cei mai buni tineri romancieri americani a aparut la editura Leda si face parte din Colectia Leda contemporan.

In urma cu aproximativ zece ani, prestigioasa revista Granta dedica un numar intreg noii literaturi scrise de douazeci de autori pe care ii considera Cei mai buni tineri romancieri americani. Selectia juriului Granta ii includea pe Sherman Alexie, Edwidge Danticat, Jeffrey Eugenides, Jonathan Franzen si Lorrie Moore. Care sunt corespondentii lor - ca talent si realizari - din ziua de azi? Pe parcursul unui an de zile, un juriu format din sase persoane a citit, a evaluat, a deliberat, iar In cele din urma a ales douazeci si unu de autori, toti sub varsta de treizeci si cinci de ani. Volumul de fata este dedicat creatiilor lor - o radiografie sugestiva a noii generatii de scriitori care fac literatura americana de azi si care demonstreaza, pe langa explozia de talent, ce preocupa si inspira imaginatia Americii moderne. Cei mai buni tineri romancieri americani: Daniel Alarcon, Kevin Brockmeier, Judy Budnitz, Christopher Coake, Anthony Doerr, Jonathan Safran Foer, Nell Freudenberger, Olga Grushin, Dara Horn, Gabe Hudson, Uzodinma Iweala, Nicole Krauss, Rattawut Lapcharoensap, Yiyun Li, Maile Meloy, Zz Packer, Jess Row, Karen Russell, Akhil Sharma, Gary Shteyngart, John Wray.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraLeda
Format145x205
ISBN978-973-102-218-5
Numar pagini416
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.