Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
7,51 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Ce mult te-am iubit. Uruma. Constandina

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-3-973-675-621-4
Editura: Litera
Autor: Zaharia Stancu
Data aparitiei: 2010
Cartea Constandina. Uruma. Ce mult te-am iubit scrisa de Zaharia Stancu a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

Cartea Constandina. Uruma. Ce mult te-am iubit scrisa de Zaharia Stancu a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Biblioteca pentru toti.

„Mesajul ascuns al cartii ne face sa credem ca, de aceasta data, Zaharia Stancu n-a mai fost doar un polemist social, un jurnalist plin de furie si de indignare, n-a mai fost vocea suferintei, acuta si vindicativa, cum s-a aratat in toate scrierile unde apare si nu apare Darie. De aceasta data, Zaharia Stancu a depasit propria limita de intelegere si a inteles. Cu aceasta carte, este opinia mea, Zaharia Stancu intra in randul marilor scriitori. Intra in randul marilor scriitori pentru ca a inteles ca o carte nu doar descrie lumea, ci creeaza o lume noua, o lume care este crezuta, acceptata, uneori mai puternic decat lumea reala. Lumea din Ce mult te-am iubit apartine unei parti din sufletul romanesc. Poate nu cea mai luminoasa, dar sigur o parte importanta. Practic, aceasta carte este un act de afirmare a libertatii spiritului si a creatiei. [...] Pentru a sti ce a scris Zaharia Stancu nu trebuie sa cititi istorii literare, trebuie sa cititi macar Ce mult te-am iubit.“- Eugen Uricaru

Mai multe informatii
AutorZaharia Stancu
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2010
EdituraLitera
Format130x210
ISBN978-3-973-675-621-4
Numar pagini432
Tip copertaCartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.