Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Ce mica-i lumea!

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-2286-3
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2011
Cartea Ce mica-i lumea! scrisa de David Lodge a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Ce mica-i lumea! scrisa de David Lodge a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Veriga centrala a unei trilogii, „Ce mica-i lumea!” s-a bucurat de o excelenta primire din partea criticii si a publicului larg, fiind nominalizata la Premiul Booker, pe anul 1984 si, ulterior, ecranizata sub forma de serial de televiziune, in 1988. Continuind investigarea mediului universitar inceputa dupa al doilea razboi mondial de Kingsley Amis si Malcom Bradbury, David Lodge si-a propus sa prezinte „o satira vesela a campusului global, o comedie de moravuri academice”. Pelerinajul in forma lui laica, postmoderna, cautarea Graal-ului (faima, banii, femeia iubita), motivul carpe diem si cel al inocentei seduse, motivul copilului abandonat si al falsei identitati, comedia erorilor provocata de existenta unui cuplu de gemene sint doar citeva dintre ingredientele unui text in care cititorii vor avea prilejul sa urmareasca cu sufletul la gura noile aventuri ale profesorilor Philip Swalow si Morris Zapp, protagonistii „Schimbului de dame”.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2011
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-2286-3
Numar pagini478
Tip copertaBrosata
TraducatorGeorge Volceanov
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.