Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
32,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cazul Thomas Quick. Crearea unui ucigas in serie

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-609-730-7
Editura: Rao
Autor: Hannes Rastam
Data aparitiei: 2014
Cartea Cazul Thomas Quick. Crearea unui ucigas in serie scrisa de Hannes Rastam a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca RAO.

Cartea Cazul Thomas Quick. Crearea unui ucigas in serie scrisa de Hannes Rastam a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca RAO.

Thomas Quick a fost condamnat pentru opt crime si a marturisit douazeci si cinci. Era considerat, in general, cel mai nemilos criminal, violator si canibal din istoria Scandinaviei. In primavara anului 2008, Hannes Rastam, un renumit jurnalist de investigatie, s-a intalnit cu Thomas Quick in spitalul de boli mintale unde acesta isi executa sentinta. A fost o intalnire care a avut consecinte pe termen lung pentru amandoi. Jurnalistul a inceput sa studieze cazul, sa citeasca si sa reciteasca verdictele si sa analizeze reconstituirile realizate de politie. A reusit sa cerceteze o sumedenie de documente care pana atunci nu fusesera luate in seama, rapoarte medicale din spital, rapoartele personale ale politistilor implicati in caz. In curand l-a cuprins o banuiala teribila, iar din munca lui acribica a rezultat un puzzle care reconstruia povestea crearii celui mai teribil criminal in serie al Suediei. Raspunsul la misterul lui Thomas Quick s-a dovedit a fi mai inspaimantator decat omul insusi.

Mai multe informatii
AutorHannes Rastam
CategorieDezvaluiri si controverse
Data aparitiei2014
EdituraRao
ISBN978-606-609-730-7
Numar pagini510
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.