Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cat ar cantari un inger

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-23-1983-3
Editura: Cartea romaneasca
Autor: Eugen Uricaru
Data aparitiei: 2008
Cartea Cat ar cantari un inger scrisa de Eugen Uricaru a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Cartea Cat ar cantari un inger scrisa de Eugen Uricaru a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Basarab Zap, personajul straniu din romanul Supunerea, revine in noul roman al lui Eugen Uricaru, pentru a destrama aura de mister care il inconjoara, Emblematic pentru o intreaga generatie care a avut nenorocul sau sansa de a trece de la normalitatea Romaniei interbelice la starea de asediu continuu a Romaniei postbelice, batranul ocrotitor al lui Cezar- copilul bascur, iar nu facut in lagarul siberian- isi traieste ultimele zile din viata. Sunt trei zile de ancheta. Pentru ca el este omul care stie, se straduieste, cu toata fiinta si constiinta sa, sa moara in tacere, aidoma lui Hermes, zeul care s-a nascut cu degetul pe buze. Tibetul, Germania lui Hitler si Romania lui Dej nu sunt doar spatii istorice in care personajele evolueaza, ci spatii ale Puterii absoluite, in care are loc in secret o lupta surda intre lumina si intuneric. Uneori, lumina este inselatoare si intunecata, iar intunericul prietenos si salvator, mai ales intr-o lume fara reguli, dominata de violenta. Cat ar cantari un inger este al doilea roman dintr-o serie care pomite va va dezlega si alte enigme ale sufletului omenesc.

Mai multe informatii
AutorEugen Uricaru
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2008
EdituraCartea romaneasca
Format130x200
ISBN978-973-23-1983-3
Numar pagini384
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Permafrost
    Rating:
    %
    Pret standard 34,95 Lei Pret special 9,99 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.