Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
39,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Cartea interzisa

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-54-0117-7
Editura: Rao
Autor: Guido Mina di Sospiro, Joscelyn Godwin
Data aparitiei: 2009
Cartea interzisa este scrisa de Guido Mina di Sospiro, Joscelyn Godwin si aparuta la Editura Rao in Colectia Biblioteca RAO.

Cartea interzisa este scrisa de Guido Mina di Sospiro, Joscelyn Godwin si aparuta la Editura Rao in Colectia Biblioteca RAO.

Dispute de ordin politic, conflicte religioase, ocultism, ritualuri magice si sexuale, motivatiile si consecintele lor, asa cum n-au aparut pana acum intr-o lucrare de fictiune. "Cartea interzisa" infatiseaza povestea descifrarii unor secrete din perioada Renasterii italiene, secrete care au fost inserate intr-o carte cifrata ingenios. Sub aspect esoteric, acest thriller reprezinta mult mai mult decat atat: este vorba despre continutul spiritual si profund al textului, continut care, de obicei, lipseste acestui gen. Acest fapt se datoreaza celor doi autori specialisti in istoria Bisericii Catolice Mina di Sospiro si in esoterism Godwin. Cartea de fata are in prim-plan povestea destramarii unei familii aristocrate din Italia, detinatoarea misteriosului exemplar, unul dintre membrii ei fiind ucis, iar altul rapit, dar se concentreaza si asupra problemei destramarii Europei. Thrillerul porneste de la existenta reala a unei carti in anul 1603, scrisa de Cesare della Riviera, Il Mondo magico de gli heroi, un tratat despre obtinerea prin alchimie a Copacului Vietii, cel cu ajutorul caruia un om poate fi transformat in zeu. Cartea se ocupa cu o limpezime neobisnuita de adevarata magie naturala si arata cum poate fi obtinuta piatra filosofala, descriind, pas cu pas, binefacerile uimitoare si inefabile pe care eroul desavarsit le poate obtine prin intermediul ei. 

Mai multe informatii
AutorGuido Mina di Sospiro, Joscelyn Godwin
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2009
EdituraRao
ISBN978-973-54-0117-7
Numar pagini352
Tip copertaBrosata
TraducatorPetru Iamandi
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.