Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
40,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Camera obscura

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-726-782-5
Editura: Limes
Autor: Vasile Igna
Cartea Camera obscura scrisa de Vasile Igna a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

Cartea Camera obscura scrisa de Vasile Igna a aparut la editura Limes Cluj si face parte din Colectia Romanul romanesc al secolului XXI.

Este al doilea roman semnat de binecunoscutul scriitor Vasile Igna, dupa "Andante", aparut la editura noastra. Pornind de la premisa ca memoria este subiectiva si capricioasa, se ajunge, in final, la evidenta ca orice viata cuprinde o greu cuantificabila cantitate de mister, deoarece ereditatea insasi este o uriasa taina, iar incercarea de a o revela e pe cat de nelipsita de surprize, pe atat de plinade semnificatii. Personajul principal, Iacob Tiberiade, ajuns intr-un moment de impas, incerca sa reconstituie traseul experientelor propriei vieti, sa le identifice pe cele care l-au marcat si, eventual, sa extraga din paienjenisul lor acele semnificatii care-i fac viata asemanatoare cu a altor semeni, dar si sa-i puna in lumina "unicitatea", "originalitatea" si ineluctabilul ei traseu. Roman de formatie, dar si fresca neostentativa a ultimei jumatati de secol din istoria Romaniei, "Camera obscura" este, in egala masura, p incercare de descifrare a misterioaselor resorturi ale prieteniei, iubirii, vinovatiei, curajului, fericirii, responsabilitatii, memoriei.

Mai multe informatii
AutorVasile Igna
CategorieLiteratura romana
EdituraLimes
ISBN978-973-726-782-5
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.