facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Calatorii reale. Calatorii imaginare. Caiet de lucru cu exercitii de literatie pentru clasele a 5-a si a 6-a - Ruxandra Nechifor - Editura Taida

Calatorii reale. Calatorii imaginare. Caiet de lucru cu exercitii de literatie pentru clasele a 5-a si a 6-a - Ruxandra Nechifor - Editura Taida

23,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-514-526-9
Editura: Taida
Numar pagini: 140
Data aparitiei: 2020
Limba: Romana
Format carte: 190x270
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Calatorii reale. Calatorii imaginare. Caiet de lucru cu exercitii de literatie pentru clasele a 5-a si a 6-a scrisa de Ruxandra Nechifor a aparut la edituraTaida in anul2020 si face parte din categoriaInvatamant sieducatie.

 „Intr-un frumos eseu despre Ucenicia lecturii, Alberto Manguel nu se sfia sa constate o serie de adevaruri aproape uitate de practicantii de ocazie ai acestui act fundamental fiintarii: «Cititul cu voce tare, cititul in tacere, capacitatea de-a purta in minte o biblioteca personala de cuvinte pe care ti le amintesti sunt aptitudini uluitoare, pe care le dobandim prin metode nesigure. Si totusi, inainte ca aceste aptitudini sa poata fi dobandite, un cititor are nevoie sa invete lucrurile de baza, (...), un cititor trebuie sa invete sa citeasca.» (sublinierile mele, E.I.)
Fara nicio indoiala, acelasi imperativ - ce-i drept, discret bemolizat - a determinat-o pe autoarea volumului Calatorii reale. Calatorii imaginare. Caiet de lucru cu exercitii de literatie pentru clasele a V-a si a VI-a sa isi concentreze intr-un corp editorial deosebit de atractiv propriile propuneri de atragere a elevilor de clasa a V-a si a VI-a in aceasta minunata calatorie care este, intr-adevar, lectura ghidata. In cazul de fata, a unor fragmente cu totul imbogatitoare, prin intermediul carora d-na Ruxandra Nechifor vizeaza o tinta absolut nobila, ce nu ar trebui sa fie straina niciunui profesor de calitate: transformarea micilor ei mari cititori in exploratori autentici de spatii (indeosebi) interioare.” (Emanuela Ilie)

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...