facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Caietul educatoarei 2016

Caietul educatoarei 2016

25,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-633-629-1
Editura: Diana
Numar pagini: 112
Data aparitiei: 2016
Limba: Romana
Format carte:

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Caietul educatoarei 2016 a aparut la editura Diana.

Aceasta lucrare este un instrument care vine in sprijinul cadrelor didactice, oferindu-le orientarea generala corecta cu privire la planificarea activitatilor didactice, precum si numeroase alte spatii pentru consemnarea unor date despre copiii din grupa si despre modul in care educatoarele intentioneaza sa realizeze legatura cu comunitatea, in vederea unei reusite integrari scolare si sociale a prescolarilor.
Avand o macheta interesanta si totodata utila, lucrarea ofera educatoarei un spatiu de lucru cu numeroase valente, o oglinda clara a activitatii dintr-un an scolar, usor de folosit de aceasta si usor de deslusit de cei ce doresc sa afle ce inseamna profesia de educatoare. Respectand noul Curriculum pentru educatie timpurie a copiilor aprobat prin O. M. NR. 5233/01. 09. 2008 privind documentele de evidenta a activitatii educatoarelor, materialul devine document juridic si este recomandat pentru utilizarea in unitatile de invatamant prescolar.
Caietul este foarte bine orgabizat si vine in ajutorul cadrelor didactice din gradinitele cu program prelungit si normal. Acesta este adecvat unui astfel de program, avand un numar mai mare de pagini destinate si exemple de completare a caietului.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...