facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Nou
  • Caiet limba si literatura romana clasa a III-a, sem. II

Caiet limba si literatura romana clasa a III-a, sem. II

9,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-782-016-4
Editura: Corint
Numar pagini: 64
Data aparitiei: 2016
Limba: Romana
Format carte: 205x260

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Caiet de limba si literatura romana clasa a III-a, sem. II, de Corina Andrei, Constanta Balan si Nicoleta Stan a aparut la editura Corint.

Acest caiet este o completare a manualului Limba si literatura romana, clasa a III-a, oferta scolara care a intrunit criteriile tehnice de calitate la licitatia organizată de MECS in anul 2015. Prin urmare, lucrarea este conforma cu noua programa si aliniata noilor cerinte ale educatiei.
Principiile didactice dupa care a fost elaborat acest caiet al elevului sunt centrate pe ideea dezvoltarii exprimarii, atat scrise, cat si orale, pe exteriorizarea sentimentelor si trairilor, pe motivarea ideilor si argumentarea parerilor proprii.
Elevii sunt incurajati sa se exprime liber in diferite situatii de comunicare, sa capete incredere in fortele proprii, sa observe realitatea, dar si sa-si dezvolte imaginatia in functie de personalitatea si sensibilitatea fiecaruia.
Utilizand acest caiet, elevii vor dobandi deprinderi de receptare a textului scris, de formulare a unor mesaje proprii, imbogatindu-si vocabularul si utilizand resursele limbii în contexte variate de comunicare.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...