Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
25,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Bunatatea isi cauta stapan

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8400-59-4
Editura: Didactica Publishing House
Autor: Daniela Stoicescu
Data aparitiei: 2012
Bunatatea isi cauta stapan este scrisa de Aniela Mancas, Daniela Stoicescu si aparuta la Editura Didactica Publishing House.

Bunatatea isi cauta stapan este scrisa de Aniela Mancas, Daniela Stoicescu si aparuta la Editura Didactica Publishing House.

Cartea uriasa "Bunatatea isi cauta stapan" s-a nascut din nevoia si din dorinta de a-i initia pe scolarii mici in practicarea de comportamente reflexive, dar si autoevaluative. Prin continutul pe care il promoveaza, cartea de fata este o excelenta resursa pentru orele de educatie civica si nu numai. Fie ca vorbim despre persoana, despre raporturile noastre cu lucruri si fiinte sau despre raporturile noastre cu ceilalti oameni, copiii pot descoperi avantajele si dezavantajele diferitelor comportamente si atitudini in viata de zi cu zi. Nu in ultimul rand, desenele realizate printr-o combinatie reusita a tuturor elementelor de limbaj plastic (linia, punctul, pata de culoare si forma) pot fi puncte de plecare si analiza in cadrul orelor de educatie plastica. Mai presus insa de toate coordonatele enumerate, "Bunatatea isi cauta stapan" este o invitatie speciala pentru proiecte abordate integrat. Pretul acestei carti include brosura cu sugestii de activitati de invatare atractive pentru elevii claselor III-IV.

Mai multe informatii
AutorDaniela Stoicescu
Data aparitiei2012
EdituraDidactica Publishing House
Format410x470
ISBN978-606-8400-59-4
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.