Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Bufonul

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 973-629-079-4
Editura: Lider
Autor: James Patterson
Data aparitiei: 2006
Bufonul

Cartea Bufonul scrisa de Andrew Cross, James Patterson a aparut la editura Lider.

Actiunea acestui extraordinar roman, considerat cel mai bun din tot ce a publicat James Patterson pana acum, il poarta pe cititor cu o mie de ani in urma, in vremuri in care lumea era dominata nu de forta legii, ci de legea fortei. Dar oameni inzestrati cu inteligenta, dublata de tenacitate, au existat intotdeauna, ei fiind in masura sa se opuna si chiar sa infranga prin abilitate forta brutala. Unul dintre acestia este Hugh de Luc, personajul principal al cartii, un simplu hangiu dintr-un satuc francez, care reuseste, precum david, sa-l invinga pe Goliath, un duce a carei nemasurata putere era indreptata spre abuz si crima.

Plecat in prima cruciada, Hugh revine acasa epuizat de lupte si deceptionat de grozaviile la care fusese martor si aducind cu sine o mica avere cu care spera sa asigure familiei un viitor linistit. Dar, pentru el cosmarul de-abia de acum incepe: in lipsa sa fiul i-a fost omorat si sotia rapita de ducele cel rau. Pentru a-si salva sotia si pentru a razbuna moartea baiatului, Hugh se deghizeaza in bufon si se infiltreaza la castelul nobilului. Imprejurarile il obliga apoi sa joace, rand pe rand, rolurile de spion, amant, nobil si general.

Pe fundalul atmosferei de epoca se perinda o mare varietate de personaje-cavaleri misteriosi, amante intrigante, nobili orgoliosi si tarani ajunsi la capatul rabdarii. O carte ce se citeste cu sufletul la gura, in care intamplari neprevazute se succed intr-un ritm ametitor, in tensiunea caracteristica unui thriller dar si cu valente de romance, scrisa in stilul nemuritoarei legende Arthuriene.

 

Mai multe informatii
AutorJames Patterson
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2006
EdituraLider
ISBN973-629-079-4
Numar pagini424
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Eu, si mai haios! O poveste din generala
    Rating:
    %
    Pret standard 29,90 Lei Pret special 26,91 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.